På håndværker.dk

Hvorfor skal du algebehandle dit tag og dine flisebelægninger?

En algebehandling holder alger, mos og flisepet væk. Når du algebehandler dit tag, forlænger du tagets levetid. Alger og mos slår rødder i dit tag, og holder dermed på fugten. Når vinteren og frosten kommer, fryser den fugt der har samlet sig, og der opstår små frostsprængninger i taget. Over tid bliver dette værre, og kan være en medvirkende årsag til, at dit tag skal skiftes væsentligt hurtigere, end hvis du havde passet ordentligt på det.

Store puder mos på taget suger, og holder på vand. Mos kan løfte tagpladerne/stenene, og kan være med til at der løber vand under tagbelægningen. Mos bør derfor altid holdes nede. 

Vi anbefaler en algebehandling én gang om året, så har du altid en pæn og ren overflade.

Det er ikke kun dit tag der lider under alger og mos. Det gør dine terrasseflader, indkørsel, murværk m.v. også. Vi kan algebehandle det hele.

Når vi algebehandler, så sprøjter vi vores rensevæske, som er en hvid skummende væske, henover det der skal algebehandles. Væsken trænger ind i algerne og mos, som derved dør. Efter godt 3 uger kan man se algerne forsvinde. Mos bliver dør og bliver brunt, hvorefter det langsomt løsner sig fra taget. Vind og vejr tager det døde mos ned, så det er først efter 3 – 6 måneder, man ser det endelige resultatet. Vær opmærksom på, at blade på buske, som bliver ramt af algevæsken, vil kunne få små sorte pletter.

Og sluttelig, tag og flisebelægninger ser bare pænere og mere velholdt ud, når det er rent og fri for alger, mos og flisepest. 

Hvad koster det?

Algebehandling af tag op til 300m2, max. 4 meter op til tagrenden. Priser fra:

kr. 1.095,00 inkl. moms.

Algebehandling af terrasse op til 300m2. Priser fra:

Kr. 1.095,00 inkl. moms

Og skal vi klare begge dele for dig, så får du 10% rabat.

 

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TELEFON:

  70 26 30 78

  Åbningstider:
  Man-fre 08:30 – 16:30

  Efter 16:30 

  og i weekenden:

  TELEFON:

  40 62 59 59

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78