På håndværker.dk

Professionel efterisolering af skunk

Rigtig mange boligejere ved ikke, hvor vigtigt det er med ordentlig isolerede skunke. Focus retter sig mange  gange mere på hulmusisolering og loftisolering.

Og rigtig mange skunke er dårligt isoleret. Oftest er de lodrette skunkvægge kun isoleret med 100 mm isolering, og etageadskillelsen under skunkgulvet, kan i nogle tilfælde være helt åben. Og der giver det rigtig god mening, at få efterisoleret sine skunke. Omkostningerne til efterisoleringen er hurtigt tjent hjem igen i forhold til besparelse på varmeregningen. 

Skunke kan være meget forskellige fra bolig til bolig. Er det en lille skunk, kan det betale sig, at fylde skunken helt op med papirisolering. Er det en større skunk, så bygger vi et træskelet op af den lodrette skunkvæg, monterer en diffusionsåben dug, og indblæser papiruld. 

Derudover åbner vi også op ned til etageadskillelsen, indblæser papiruld så vi får stoppet den kolde luftgennemstrømning ind i boligen. Du mærker straks resultatet. Væk er de kolde gulve på 1. sal’en, og det kolde loft i stueetagen, hvor kulden trækker ned langs væggene. En klar forbedring af boligkomforten, og masser af penge at spare på varmeregningen. 

 

Hvorfor vælge Nordisk Papirisolering?

Hos Nordisk Papirisolering er vi et team af uddannende isolatører, som derudover også har en fagmæssig baggrund/uddannelse som enten tømrer, blikkenslager eller bygningskonstruktør. At udføre en ordentlig og korrekt isolering kræver indsigt og viden.

Tilfredse kunder Det er nemt at sige, at man har tilfredse kunder. Hos Nordisk Papirisolering er 30% af vores nye kunder, kunder som henvender sig via ”mund-til-mund metoden”, anbefalet af vores gamle kunder, og det er vi meget stolte af. Så noget må vi gøre rigtigt 🙂 Derfor vil vi altid gøre vores yderste for, at du bliver tilfreds, så også du vil anbefale os videre til andre.

Ordentlig oprydning og overholdelse af aftaler. Vi kender alle historierne om håndværkere der sviner, ikke ryder ordentlig op, eller udebliver fra aftaler. Det oplever du ikke hos Nordisk Papirisolering. Når vi efterisolerer, så kan det godt støve, så derfor sørger vi altid for, at afdække hvor det er nødvendigt, og efterfølgende støvsugning er en fast del af enhver opgave hos os. Alle tilbud og aftaler er skriftlige, så misforståelser undgås, dette er det mest optimale for alle parter.

 

Hvad siger vores kunder?

Henrik, Jægerspris
Author

Trustpilot.
Fremragende
Har lige haft besøg af Nordisk papirisolering, har fra jeg kontaktede dem, givet en superservice, mht. tilbud, aftaler og udført arbejde.
De efterlader hele vejen igennem, et professionelt indtryk, udover at de udførte arbejdet perfekt, og afsyrede, lukkede hullerne, som de bore for at puste isolerings materiale ind, helt efter bogen. ryddede op efter sig.

Fik endvidere en masse tip omkring fuger, og vinduer mht. træk mm. kort sagt var deres håndværker mega serviceminded 🙂
Det efterlader mig som en yderste tilfreds kunde, som varmt kan anbefale dem, også mht. de andre opgaver som de udfører, og regner bestemt med, at de skal komme igen, og lave andre opgaver for vores husstand.

/Henrik

 

Spørgsmål og svar angående efterisolering af skunk

Her finder du en række spørgsmål og svar omkring efterisolering af skunk.

Hvad er en skunk?
Har din bolig en første sal, og er der skråvægge på første sal, så er der stor sandsynlighed for, at du også har skunke. 

Hvor langt tid tager det at efterisolere en skunk?
Det kommer an på, hvor stor skunken er, men typisk en dag.

Er papirisolering godt til efterisolering af skunk?
Det er glimrende at benytte papirisolering til efterisolering af skunke. Med papirisolering kan man nemlig også blæse ned i etageadskillelsen, så man sikre, at der fremadrettet ikke er fodkoldt på første salen.

Hvad hvis der er andet isoleringsmateriale i skunken?
Det er intet problem, vi isolerer blot udenpå – så du får en øget isoleringsevne.

Kan man besigtige skunken efter der er efterisoleret?
Det kommer an på hvordan der er efterisoleret. Hvis hele skunken er blevet fyldt op, så kan man ikke. Hvis skunken er tilstrækkelig stor, og der er bygget en væg derinde til isoleringen, så kan man godt.

Bliver boligen beskidt når der efterisoleres skunk?
Ja, der kan godt komme lidt støv rundt der hvor vi isolerer, men vi har selv støvsuger med, og gør rent efter os.

Kan man bruge boligen imens der efterisoleres skunk?
Ja, det kan man sagtens.

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TELEFON:

  70 26 30 78

  Åbningstider:
  Man-fre 08:30 – 16:30

  Efter 16:30 

  og i weekenden:

  TELEFON:

  40 62 59 59

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78