På håndværker.dk

Du kan trygt vælge os til din graffiti rens.

At fjerne graffiti er ikke bare lige noget alle og enhver gør, det kræver erfaring, det rigtige udstyr og de rigtige kemikalier for at skåne overfladen. Afrensning skal udføres nænsomt for ikke at beskadige facaden, og dermed opnå det bedt muligt resultat.  Vi udfaser afrensning bedst muligt, for at udgå farveforskelle på facaden. Vi efterlader ikke et halv færdigt stykke arbejde.

På nogle facader kan der forekomme mindre skygger, efter afrensningen, hvis facaden ikke har været behandlet med anti-graffiti fra tidligere afrensninger. Bor man i områder, hvor der ofte udføres graffiti på facader, så anbefaler vi en anti-graffiti behandling, det gør at fremtidig graffiti kan afrenses udelukkende ved hjælpe af spuling med varmtvand, hvilket er med til at skåne facaden.  Ved en anti-graffiti behandling ligger der en hinde på facaden, så ny graffiti ikke fæstner på samme måde som uden denne behandling.

Få en abonnementsordning på graffitirens af din facade.

Bor du i et område, der er hårdt ramt af graffiti, så kan det betale sig, at lave en graffitirens abonnementsordning med os.  Ved en graffitirens abonnementsordning besigtiger vi ejendommen én gang ugentligt, og er der graffiti, så fjerner vi det.

En abonnementsordning løber minimum 6 måneder, og gælder fjernelse af graffiti på facaden op til 2,5 meter. Ved fjernelse over 2,5 meter i højden, vil der være et tillæg i prisen. Ved indgåelse af abonnementsordningen  udfører vi ved opstart en antigraffiti behandling, som er med i prisen, så fremtidig graffiti kan fjernes så skånsomt fra facaden som muligt.

Ring og hør nærmere allerede i dag på tlf. 70 26 30 78.

 

IMG_3292IMG_3308IMG_3317

Billedeksempler på graffitirens

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TELEFON:

  70 26 30 78

  Åbningstider:
  Man-fre 08:30 – 16:30

  Efter 16:30 

  og i weekenden:

  TELEFON:

  40 62 59 59

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78