På håndværker.dk

Efterisolering af etageadskillelsen

Efterisolering af etageadskillelsen er med at stoppe kulde og træk i boligen, og dermed forbedre boligkomforten. Derudover er der masser af penge at spare på varmeregningen. Er der ikke lukket ordentligt af til etageadskillelsen, kan der, når der bliver koldt, stå en kuldestrøm ind under gulvet. Det giver kolde gulve på 1. salen, og kolde lofter i stueetagen. Kulden fra loftet bevæger sig nedad, hvilket giver træk langs væggene.

Der er flere måder at efterisolere en etageadskillelse på. Det kan gøres via skunken, hvis der er en sådanne, det er den nemmeste og pæneste måde at gøre det på. Alternativt kan man optage eller borer huller i gulvbrædderne for indblæsning af papiruld. Ved de to sidste nævnte metoder, eftermonterer vi naturligvis gulvbrædderne eller lukker hullerne.

En anden positiv effekt af, at få blæst papiruld ind i etageadskillelsen er, at man også reducerer støjforplantningen mellem de to etager. Derfor er der mange, der alene af den grund, vælger indblæsning af papiruld i etageadskillelsen.

Hvad koster det?

Der er flere ting der skal tages højde for, når man overvejer at efterisolere etageadskillelsen. Derfor er det nødvendigt, at vi kigger forbi, og besigtiger forholdene. Efter vores besøg, som er gratis og uforpligtigende, tilsender vi dig vores tilbud, som du i fred og ro kan gennemgå, og overveje hvad du vil.

Ring til os på 70 26 30 78, eller ring direkte til vores hovedansvarlige for vores isolerings opgaver Jens Dam på 40 62 59 59, og aftal en tid for besigtigelse. Vi ser frem til at høre fra dig.

Hvorfor vælge NPI / Nordisk Papirisolering?

Hos NPI / Nordisk Papirisolering er vi et team af uddannende isolatører, som derudover også har en fagmæssig baggrund/uddannelse som enten tømrer, blikkenslager eller bygningskonstruktør. At udføre en ordentlig og korrekt isolering, kræver indsigt og viden.

Tilfredse kunder

Det er nemt at sige, at man har tilfredse kunder. Hos NPI / Nordisk Papirisolering er 30% af vores kunder, kunder vi har fået via ”mund-til-mund metoden”, hvor vi af vores kunder er blevet anbefalet til deres venner, familie, arbejdskollegaer eller andre- Det er vi meget stolte af. For så må vi gøre noget rigtigt:-) Derfor vil vi altid gøre vores yderste for, at du også bliver tilfreds, så du kan anbefale os videre til andre du kender.

Ordentlig oprydning og overholdelse af aftaler.

Vi kender alle historierne om håndværkere der sviner, og ikke ryder ordentlig op, eller udebliver fra aftaler. Det oplever du ikke hos NPI / Nordisk Papirisolering. Når vi efterisolerer, så kan det godt støve, så derfor sørger vi altid for, at afdække hvor det er nødvendigt, og efterfølgende støvsuge i de områder vi har været. Støvsugning er en fast del af enhver opgave hos os. Alle tilbud og aftaler er skriftlige, så misforståelser undgås, dette er det mest optimale for alle parter. 

  

 

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TELEFON:

  70 26 30 78

  Åbningstider:
  Man-fre 08:30 – 16:30

  Efter 16:30 

  og i weekenden:

  TELEFON:

  40 62 59 59

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78