På håndværker.dk

Hvor skal du efterisolere dit loft?

Det er flere gode grunde til, at du skal efterisolere dit loft.

  1. Du sparer årligt mange penge på varmeregningen. En investering der typisk tjener sig hjem på 3-5 år.
  2. På mange ældre boliger er der kun 100 – 200 mm isolering på loftet, dette gør at der er et stort varmetab! De steder hvor der er under 200mm isolering på loftet, kan det betale sig at efterisolere.
  3. Din bolig får et bedre energimærke, og jo bedre energimærke jo mere er din bolig værd.
  4. Udover en besvarelse på varmeregningen opnår du også et bedre indeklima, og dermed boligkomfort.

 

Varmen går altid opad, derfor er det vigtigt at du har en rigtig god loftisolering, så varmen ikke forlader din bolig. Mange ældre boliger har kun mellem 100 og 200 mm isolering på loftet, vi anbefaler altid minimum 400 mm isolering.

Der kan også være, at den eksisterende loftisolering er blevet trykket ned, i forbindelse med opbevaring af ting  på loftet eller håndværkere der i forbindelse med andet arbejde på loftet har beskadiget isoleringen, som gør at den loftisolering du har i dag ikke fungerer optimalt.

Når vi efterisolerer dit loft, så sørger vi også for, at din gangbro på loftet bliver hævet, der bliver sat vindplader op rundt ved tagfoden, så der er korrekt ventilation på loftet, og sluttelig forhøjer også loftgennemføringen til dit loft, så isoleringen ikke falder ned i hovedet på dig, når du skal på loftet.

 

 

 

Hvorfor vælge Nordisk Papirisolering?

Hos Nordisk Papirisolering er vi et team af uddannende isolatører, som derudover også har en fagmæssig baggrund/uddannelse som enten tømrer, blikkenslager eller bygningskonstruktør. At udføre en ordentlig og korrekt isolering kræver indsigt og viden.

Tilfredse kunder Det er nemt at sige, at man har tilfredse kunder. Hos Nordisk Papirisolering er 30% af vores nye kunder, kunder som henvender sig via ”mund-til-mund metoden”, anbefalet af vores gamle kunder, og det er vi meget stolte af. Så noget må vi gøre rigtigt 🙂 Derfor vil vi altid gøres vores yderste for, at du bliver tilfreds, så også du vil anbefale os videre til andre.

Ordentlig oprydning og overholdelse af aftaler. Vi kender alle historierne om håndværkere der sviner, ikke rydder ordentlig op, eller udebliver fra aftaler. Det oplever du ikke hos Nordisk Papirisolering. Når vi efterisolerer, så kan det godt støve, så derfor sørger vi altid for, at afdække hvor det er nødvendigt, og efterfølgende støvsugning er en fast del af enhver opgave hos os. Alle tilbud og aftaler er skriftlige, så misforståelser undgås, dette er det mest optimale for alle parter.

 

Hvad siger vores kunder?

Henrik, Jægerspris
Author

Trustpilot.
Fremragende
Har lige haft besøg af Nordisk papirisolering, har fra jeg kontaktede dem, givet en superservice, mht. tilbud, aftaler og udført arbejde.
De efterlader hele vejen igennem, et professionelt indtryk, udover at de udførte arbejdet perfekt, og afsyrede, lukkede hullerne, som de bore for at puste isolerings materiale ind, helt efter bogen. ryddede op efter sig.

Fik endvidere en masse tip omkring fuger, og vinduer mht. træk mm. kort sagt var deres håndværker mega serviceminded 🙂
Det efterlader mig som en yderste tilfreds kunde, som varmt kan anbefale dem, også mht. de andre opgaver som de udfører, og regner bestemt med, at de skal komme igen, og lave andre opgaver for vores husstand.

/Henrik

 
 

Trustpilot

Virkelig god service.

Havde besøg af firmaet og fik en fantastisk service. De skulle isoler mit loft på mit hus og jeg kunne følge dem hele vejen igennem og se hvad de lavede og fik en masse gode råd med på vejen. Da de var færdige, har de ryddet alt op efter sig og støvsuget og det var en fornøjelse. Jeg vil helt klart anbefalde dem til alle jeg kender. Jeg er så glad for det arbejde de har lavet.
Karen L – Rødovre.

Få energitilskud til din efterisolering og måske håndværkerfradrag

Energitilskud
Du kan opnå energitilskud når du efterisolerer din loft i din bolig. Når vi fremsender tilbud til dig, så anfører vi altid, hvor stort energitilskud du kan få. Og som kunde hos os, så ansøger vi naturligvis gratis om energitilskud for dig.

Håndværkerfradrag 2020 – Fradrag op til 18.700 kr.

Med håndværkerfradraget kan du få store tilskud til udførelse af bl.a. efterisolering af dit hus samt fliserensning af din terrasse eller indkørsel.

Håndværkerfradraget er indført som en todelt ordning, der giver mulighed for et fradrag på 6.200 kr. pr. person for serviceydelser og fradrag for håndværksydelser på 12.500 kr. pr. person. over 18 år i husstanden.

Omregnet til besparelse for en husstand med 2 voksne og 2 børn over 18 år i husstanden, vil en fuld udnyttelse af håndværkerfradraget give en merbesparelse på ca. 5.000 kr. om året pr. person. For at udnytte håndværkerfradraget optimalt skal du både benytte dig af serviceydelser og håndværkerydelser for at nå op på de 18.700 kr. i fradrag.                                            

Læs meget mere om håndværkerfradraget her:  

http://www.haandvaerkerfradrag.dk/?gclid=EAIaIQobChMIlYb6h_m22QIVEYGyCh3vMAmSEAAYASAAEgJLD_D_BwE

 

 

Send prisforespørgsel

Ring til os

TELEFON:

70 26 30 78

Åbningstider:
Man-fre 08:30 – 16:30

Efter 16:30 

og i weekenden:

TELEFON:

40 62 59 59

Vi er medlem af Byg Garanti

Din garanti og tryghed