På håndværker.dk

Hulmursisolering

Hvis ikke din hulmur er isoleret, så skal du få det gjort hurtigst muligt. Der er mange pange at spare på varmeregningen, og du opnår en bedre boligkomfort.

Flere gode grunde til at få hulmursisoleret boligen. 

 1. En investering i en hulmursisolering er tjent hjem på bare 1 – 3 år. Det bliver til rigtig mange penge sparet over 20 år.  
 2. Når huset er ordentligt isoleret, så kan du også opnå en bedre energimærkning af boligen, og jo bedre energimærkning, jo mere er boligen værd. 
 3. Boligkomforten bliver bedre, ingen træk i boligen. 
 4. Med en hulmursisolering reducerer du muligheden for kondens, og dermed at boligens mure bliver ramt af skimmelsvamp.  

Huse opført fra 1920 og frem til midten af 60’erne er ikke født med hulmursisolering. Huse fra midt 60’ere og 70’erne, er som regel hulmursisoleret, men mange af disse huse kan godt efterisoleres. Selvom di hus er fra 20’erne, skal kan de jo godt have være blevet efterisoleret bagefter. Er du i tvivl om der er isolering i din hulmur, så kigger vi gerne forbi og tjekker det. Skulle der ikke være isoleret, så sender et uforbindende tilbud til dig.

 

Hvorfor vælge Nordisk Papirisolering?

Hos Nordisk Papirisolering er vi et team af uddannende isolatører, som derudover også har en fagmæssig baggrund/uddannelse som enten tømrer, blikkenslager eller bygningskonstruktør. At udføre en ordentlig og korrekt isolering kræver indsigt og viden.

Tilfredse kunder Det er nemt at sige, at man har tilfredse kunder. Hos Nordisk Papirisolering er 30% af vores nye kunder, kunder som henvender sig via ”mund-til-mund metoden”, anbefalet af vores gamle kunder, og det er vi meget stolte af. Så noget må vi gøre rigtigt 🙂 Derfor vil vi altid gøres vores yderste for, at du bliver tilfreds, så også du vil anbefale os videre til andre.

Ordentlig oprydning og overholdelse af aftaler. Vi kender alle historierne om håndværkere der sviner, ikke ryder ordentlig op, eller udebliver fra aftaler. Det oplever du ikke hos Nordisk Papirisolering. Når vi efterisolerer, så kan det godt støve, så derfor sørger vi altid for, at afdække hvor det er nødvendigt, og efterfølgende støvsugning er en fast del af enhver opgave hos os. Alle tilbud og aftaler er skriftlige, så misforståelser undgås, dette er det mest optimale for alle parter.

 

Hvad siger vores kunder?

Henrik, Jægerspris
Author

Trustpilot.
Fremragende
Har lige haft besøg af Nordisk papirisolering, har fra jeg kontaktede dem, givet en superservice, mht. tilbud, aftaler og udført arbejde.
De efterlader hele vejen igennem, et professionelt indtryk, udover at de udførte arbejdet perfekt, og afsyrede, lukkede hullerne, som de bore for at puste isolerings materiale ind, helt efter bogen. ryddede op efter sig.

Fik endvidere en masse tip omkring fuger, og vinduer mht. træk mm. kort sagt var deres håndværker mega serviceminded 🙂
Det efterlader mig som en yderste tilfreds kunde, som varmt kan anbefale dem, også mht. de andre opgaver som de udfører, og regner bestemt med, at de skal komme igen, og lave andre opgaver for vores husstand.

/Henrik

 

Og når du er i gang, så få også lige tjekket din loftisolering.

Når du får tjekket om din hulmur er isoleret, så lad os i sammen omgang også tjekke dit loft. Mange ældre boliger har kun 100 og  200 mm isolering på loftet, og for at få den bedste varmeøkonomi og indeklima, er det en rigtig god ide også at efterisolere på loftet. Vi anbefaler altid minimum 400 mm isolering.

Der kan også været sket det på dit loft, at den eksisterende loftisolering er blevet trykket ned, i forbindelse med opbevaring af diverse genstande på loftet, eller når håndværkere har været på loftet og udføre opgaver, hvilket gør at den loftisolering du har idag ikke fungerer optimalt.

Når vi efterisolerer dit loft, så hæver vi også din gangbro, opsætter afskærmningsplader ud mod dine tagplader, og forhøjer loftgennemføringen ved loftlemmen. Er der nogle af disse ting du gerne vil lave selv, for at spare penge, så er du meget velkommen til det.

Håndværkerfradrag og energitilskud. 

Energitilskud

Du kan opnå energitilskud når du efterisolerer din bolig. Når vi fremsender tilbud til dig, så anfører vi altid, om du kan få, og hvor stort energitilskud du kan få. Og som kunde hos os, så ansøger vi naturligvis gratis om energitilskud for dig.

Håndværkerfradrag

Med håndværkerfradraget kan du få store tilskud til udførelse af bl.a. efterisolering af dit hus samt fliserensning af din terrasse eller indkørsel.

Spørgsmål og svar angående hulmursisolering

Her finder du en række spørgsmål og svar omkring hulmursisolering. Kan du ikke finde svaret på det spørgsmål du søger, så kontakt os blot.

Hvorfor har jeg en tom hulmur?
Det var først omkring 1971 at men begyndte at bygge huse med isolering i muren så de var hulmursisoleret fra start af. Så er dit hus før 1971, er der ret god sandsynlighed for at din hulmur er tom, hvis den ikke allerede er blevet efterisoleret. Der er ingen sikkerhed for at din bolig er isoleret i hulmuren blot fordi det er fra efter 1971 – helt op igennem 80’erne blev huse bygget uden de blev isoleret i hulmuren.

Er du i tvivl om du kan få hulmursisoleret? 
Hvis du er i tvivl om du har hulmur i din bolig der kan efterisoleres, kan du få en gratis og uforpligtende hulmurs undersøgelse af os. 

Hvor langt tid tager det at hulmursisolere?
Alt afhængigt af hvor stor en bolig der skal hulmurisoleres, tager det gerne fra en halv dag til en hel dag.

Er papirisolering godt til hulmursisolering?
Ja det er rigtigt godt. Det kan blæses ind direkte i hulmuren og isolerer rigtigt godt imens det også er støjdæmpende. 

Hvad hvis der er andet isoleringsmateriale i min hulmur?
Det er muligt at trække det andet isoleringsmateriale ud hvis det er nødvendigt, men der kan også sagtens efterisoleres med papiruld imens det er der, hvis det f.eks. er isolerinsbats som ikke ligger helt tæt. Det er kun hvis der er isoleret med leca kugler i din hulmur, at det kan betale sig at suge det ud.

Når man skærer hul i muren, bliver fugen så magen til den der er?
Vi gør det bedste vi kan, så man ikke kan se der har været et indgreb i hulmuren.

Kan man bruge boligen imens der hulmursisoleres?
Ja, du kan bruge boligen som du plejer når arbejdet udføres.

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TELEFON:

  70 26 30 78

  Åbningstider:
  Man-fre 08:30 – 16:30

  Efter 16:30 

  og i weekenden:

  TELEFON:

  40 62 59 59

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78