På håndværker.dk

Kontakt NPI GRUPPEN / Nordisk Papirisolering ApS.

Udfyld vores formular, og lad os kontakte dig – eller kontakt os på 70 26 30 78.

Vores åbningstid er:
Man-Tor: 08.30 – 15.30
Fredag: 08.30 – 15.00

Udenfor normalt åbningstid kan du fange os på 40 62 59 59 eller 40 52 41 45. Du er altid meget velkommen.

NPI GRUPPEN / NORDISK PAPIRISOLERING APS
Automatikvej 1
2860 Søborg
Tel: 70 26 30 78
Mail: pl@nordiskpapirisolering.dk

 

Hvorfor vælge Nordisk Papirisolering?

Hos Nordisk Papirisolering er vi et team af uddannende isolatører, som derudover også har en fagmæssig baggrund/uddannelse som enten tømrer, blikkenslager eller bygningskonstruktør. At udføre en ordentlig og korrekt isolering kræver indsigt og viden.

Tilfredse kunder Det er nemt at sige, at man har tilfredse kunder. Hos Nordisk Papirisolering er 30% af vores nye kunder, kunder som henvender sig via ”mund-til-mund metoden”, anbefalet af vores gamle kunder, og det er vi meget stolte af. Så noget må vi gøre rigtigt 🙂 Derfor vil vi altid gøres vores yderste for, at du bliver tilfreds, så også du vil anbefale os videre til andre.

Ordentlig oprydning og overholdelse af aftaler. Vi kender alle historierne om håndværkere der sviner, ikke ryder ordentlig op, eller udebliver fra aftaler. Det oplever du ikke hos Nordisk Papirisolering. Når vi efterisolerer, så kan det godt støve, så derfor sørger vi altid for, at afdække hvor det er nødvendigt, og efterfølgende støvsugning er en fast del af enhver opgave hos os. Alle tilbud og aftaler er skriftlige, så misforståelser undgås, dette er det mest optimale for alle parter.

 

Hvad siger vores kunder?

Henrik, Jægerspris
Author

Trustpilot.
Fremragende
Har lige haft besøg af Nordisk papirisolering, har fra jeg kontaktede dem, givet en superservice, mht. tilbud, aftaler og udført arbejde.
De efterlader hele vejen igennem, et professionelt indtryk, udover at de udførte arbejdet perfekt, og afsyrede, lukkede hullerne, som de bore for at puste isolerings materiale ind, helt efter bogen. ryddede op efter sig.

Fik endvidere en masse tip omkring fuger, og vinduer mht. træk mm. kort sagt var deres håndværker mega serviceminded 🙂
Det efterlader mig som en yderste tilfreds kunde, som varmt kan anbefale dem, også mht. de andre opgaver som de udfører, og regner bestemt med, at de skal komme igen, og lave andre opgaver for vores husstand.

/Henrik

 

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TLF: 70 26 30 78

  Åbningstider:
  Man-Tor: 08:00 – 17:00
  Fre:           08:00 – 16:00

  Udenfor normal åbningstid :

  Tlf. 40 59 62 62

  eller

  Tlf. 40 52 41 45

  Du er altid meget velkommen.

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78