På håndværker.dk
Priser

Har du en terrasse på omkring 100m2, så er prisen kr. 7.200,00 inkl. moms for fliserensning, algebehandling, imprægnering og udsmidning af fugesand.

Vi udfører kun professionel fliserensning, dvs. med hedtvandsanlæg = 80 grader varmt vand. På denne måde kan man køre med lavere tryk, og derved skåne fliserne.

Med en fliserensning bliver dine fliser som nye igen

Med en fliserensning fjernes flisepest, mos og alger effektivt. Efter rensningen behandles flisebelægningen med vores effektive algebekæmpelsesmiddel, som holder alger og flisepest nede. Dernæst imprægnerer vi fliserne, og sluttelig udsmider vi fugesand. Når fliserne derefter står som nye, så anbefaler efterfølgende en billig årlig vedligeholdelsesaftale. På denne måde vil dine flisebelægninger altid se flotte ud. 

Vi arbejder kun med professionelt renseudstyr. Højtryksrensning af dine flisebelægninger foregår med et hedtvandsanlæg, hvor vi arbejder med varmtvands temperaturer op til 80 grader. På denne måde kan vi arbejde med lavere tryk, og derved skånes overfladen på dine fliser. Bruger du højtryksrensere med koldt vand, skal rensetrykket være højere, og derved kan du ødelægge flisernes øverste lag, så de efterfølgende bliver mere modtagelige for snavs og vand, og muligheden for frostsprængninger om vinteren er dermed større.

Imprægnering af flisebelægninger

Imprægneringsvæsken som sprøjtes ud over flisebelægningen, er baseret på den nyeste nanoteknologi, og virker ved at bitte små partikler trænger dybt ned i overfladen, og derved lukker effektivt af. Imprægneringen har en vandperlende effekt, hvilket bl.a effektivt hindrer vand nedtrængning, og derved vanskeliggøre levevilkårene for alger, mos og skimmelsvamp. Derudover undgår du også frostsprængninger af fliserne om vinteren. Med en imprægnering er overfladen afvisende for de fleste ting.

Hvornår udfører man fliserensning og imprægnering

Perioden for rensning og imprægnering af flisebelægninger er typisk fra og med marts måned til og med oktober måned.

 

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TELEFON:

  70 26 30 78

  Åbningstider:
  Man-fre 08:30 – 16:30

  Efter 16:30 

  og i weekenden:

  TELEFON:

  40 62 59 59

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78