På håndværker.dk

Du kan trygt vælge os til efterisolering af din bolig

Boligejere der får efterisoleret deres bolig, sparer årligt tusindvis af  kroner på varmeregningen.

Mange gode grunde til at få efterisoleret boligen
  1. Du sparer tusindvis af kroner årligt på varmeregningen. En investering der ofte tjener sig hjem på blot nogle få år. Tænk på hvad det giver i besparelse over 20 år.
  2. Din bolig får et bedre energimærke, og jo bedre energimærke, jo mere er din bolig i værd.
  3. Du får en bedre boligkomfort – og din bolig er nemmere at opvarme.
Hvorfor vælge Nordisk Papirisolering til at efterisolerer dit hus?

Hos Nordisk Papirisolering er vi et team af uddannende isolatører, som derudover også har en fagmæssig baggrund/uddannelse som enten tømrer, blikkenslager eller bygningskonstruktør. At udføre en ordentlig og korrekt isolering kræver indsigt og viden.

Tilfredse kunder. Det er nemt at sige, at man har tilfredse kunder. Men hos Nordisk Papirisolering er 30% af vores nye kunder, kunder som henvender sig via ”mund-til-mund metoden”, anbefalet af vores gamle kunder, og det er vi meget stolte af. Så noget må vi gøre rigtigt 🙂 Derfor vil vi altid gøres vores yderste for, at du bliver tilfreds, så også du vil anbefale os videre til andre.

Ordentlig oprydning og overholdelse af aftaler. Vi kender alle historierne om håndværkere der sviner, ikke ryder ordentlig op, eller udebliver fra aftaler. Det oplever du ikke hos Nordisk Papirisolering. Når vi efterisolerer, så kan det godt støve, så derfor sørger vi altid for, at afdække hvor det er nødvendigt, og efterfølgende støvsugning er en fast del af enhver opgave hos os. Alle tilbud og aftaler er skriftlige, så misforståelser undgås, dette er det mest optimale for alle parter. 

Hulmursisolering der virker

En hulmursisolering er en af de isoleringer som giver de største energitilskud og bedste varmeoptimering i din bolig.

Loftisolering

Der er rigtig mange gode argumenter for, at efterisolere sit loft:

  1. Du sparer årligt mange penge på varmeregningen. En investering der typisk tjener sig hjem på 3-5 år.
  2. På mange ældre boliger er der kun 100 – 200 mm isolering på loftet, dette gør at der er et stort varmetab! De steder hvor der er under 200mm isolering på loftet, kan det betale sig at efterisolere.
  3. Din bolig får et bedre energimærke, og jo bedre energimærke jo mere er din bolig værd.
  4. Udover en besvarelse på varmeregningen opnår du også et bedre indeklima, og dermed boligkomfort.

Energitilskud og håndværkerfradrag.

Energitilskud
Du kan opnå energitilskud når du efterisolerer din bolig. Når vi fremsender tilbud til dig, så anfører vi altid, hvor stort energitilskud du kan få. Og som kunde hos os, så ansøger vi naturligvis gratis om energitilskud for dig.

Håndværkerfradrag 2018 – Fradrag op til 18.000 kr.

Med håndværkerfradraget kan du få store tilskud til udførelse af bl.a. efterisolering af dit hus samt fliserensning af din terrasse eller indkørsel.

Håndværkerfradraget er indført som en todelt ordning, der giver mulighed for et fradrag på 6.000 kr. pr. person for serviceydelser og fradrag for håndværksydelser på 12.000 kr. pr. person. over 18 år i husstanden.

Omregnet til besparelse for en husstand med 2 voksne og 2 børn over 18 år i husstanden, vil en fuld udnyttelse af håndværkerfradraget give en merbesparelse på ca. 5.000 kr. om året pr. person. For at udnytte håndværkerfradraget optimalt skal du både benytte dig af serviceydelser og håndværkerydelser for at nå op på de 18.000 kr. i fradrag.                                            

Læs meget mere om håndværkerfradraget her:  

http://www.haandvaerkerfradrag.dk/?gclid=EAIaIQobChMIlYb6h_m22QIVEYGyCh3vMAmSEAAYASAAEgJLD_D_BwE

Send prisforespørgsel

Ring til os

TELEFON:

70 26 30 78

Åbningstider:
Man-fre 08:30 – 16:30

Efter 16:30 

og i weekenden:

TELEFON:

40 62 59 59

Vi er medlem af Byg Garanti

Din garanti og tryghed