På håndværker.dk

Tagrenderensning

Det er vigtigt at holde sine tagrender rene. Opstår der skader på bygningen, som følge af tilstoppede tagrender, så dækker ens forsikring ofte ikke.

Vi udfører opgaver for kommuner, boligselskaber, erhverv og private.

Vi renser tagrenderne med vores specialbyggede tagrendestøvsuger fra jorden, og kan rense tagrender og nedløb hurtigt og sikkert. Når udstyret kan betjenes fra jorden, reducerer det behovet for stilladser, stiger og lign, som igen reducerer omkostningerne. Derfor kan vi udfører tagrenderensning for forholdsvis små penge.

Selvom vi arbejder i op til 14 meters højde og betjener udstyret fra jorden, så bliver arbejdet udført med præcision, da vi på toppen af vores carbonstænger har kamera siddende, så vi hele tiden live kan følge rensningen. Dette gør systemet nemt at styre, og betyder, at vi grundigt kan rense dine tagrender. Så hvis du måtte ønske foto dokumentation efterfølgende, så kan du også få det.

Kommer vi over 14 meter, så skal der anvendes lift, og så fremkommer vi separat tilbud herpå.

Vi kan også udføre tætheds-test af dine tagrender og derudover udfører vi også  mindre tagrendereparationer, også til overkommelige priser.

Alt i alt betyder dette:

 • Konkurrencedygtige priser da rensning med vores specialbyggede tagrendestøvsuger er mere effektivt end traditionel rensning, og derfor kan gøres hurtigere og billigere.
 • Vi opnår et perfekt resultat, som vi efterfølgende kan dokumenterer, og sende til din email.
 • Sikkerheden er i top, tagrenderensning op til 14 meter bliver udført fra jorden.
 • Arbejdet bliver udført af blikkenslageruddannet personale.

  Hvorfor rense tagrenderne:

 • Mange forsikringsselskaber nedsætter eller udbetaler ingen erstatning ved skader forårsaget af tilstoppede tagrender, nedløb og nedløbsbrønde.
 • En stoppet nedløbsbrønd kan give oversvømmelse i kælderen.
 • En tilstoppet tagrende kan give råd i tagkonstruktionen.
 • Tilstoppet nedløbssystem kan give sætningsskader på fundamenter.

 

Vores folk der udfører opgaverne, er vvs- & blikkenslager uddannede. Vi efterser under arbejdet også for defekte og utætte tagrender samt nedløbsrør, og rapporterer tilbage, hvis der er noget.

Send prisforespørgsel

  Ring til os

  TLF: 70 26 30 78

  Åbningstider:
  man-fre 08:00 – 18:00
  lør-søn: 10:00 – 18:00

  Du er altid velkommen til at kontakte os

  Tel: 70 26 30 78